Pokličite

+38640 165230

Pošlji mail

info@elektro-kdn.com

Odprialni čas

24/7

DOBRODOŠLI

strokovni električarji in profesionalne storitve

Zagotavljamo najboljše storitve elektroinštalacij. Smo strokovnjaki za to področje in naša ekipa je strokovno usposobljena ter izjemno izkušena. Imamo bogato znanje in spretnosti, ki nam omogočajo, da zagotovimo vrhunsko kakovost in zadovoljstvo naših strank. Če iščete zanesljivega partnerja za elektroinštalacije, smo pravi izbor. Kontaktirajte nas danes in se prepričajte, zakaj smo prva izbira mnogih strank.

Z več letnimi izkušnjami na področju elektrike je naša ekipa električarjev več kot sposobna opravljati dela vseh velikosti. V svetu električnih sistemov,  je naša kakovost izdelave prestala preizkus časa in še naprej postavlja standarde v naših industrijah ter v poslovno stanovanjskih objektih. Vlagamo svoje znanje na razvoju novih standardov in da lahko zagotovimo, da smo profesionalno usposobljeni električarji v Sloveniji in tudi v nekaterih državah Evropske unije kot so, (Nemčija, Avstrija in Belgija).

Naš cilj je zgraditi vseživljenjske odnose z našimi strankami in s ponosom lahko rečemo, da imamo stranke, ki so z nami že od prvega dne.

Ko nas pokličete, nam lahko zaupate vaša pričakovanja vam z gotovostjo zagotovimo visokokvalificiranega, licenciranega in profesionalnega električarja.

Z zaupanjem, zgrajenih odličnih medsebojnih odnosov z našimi potencialnimi in novimi strankami, smo prepričani, da dobite najvišjo stopnjo profesionalnih storitev od našega podjetja Elektro KDN d.o.o., ki stoji za njihovim delom. Vzdržujemo 100-odstotno garancijo na zadovoljstvo in garancijo za naše električne storitve.

Ne glede na to, ali potrebujete popravilo, nadgradnjo ali nove storitve namestitve, vam nudimo pomoč! Tudi sredi noči Elektro KDN d.o.o. ponuja 24 ur na dan vse dni v tednu. Pustimo si zavihati rokave pokličite nas zdaj in se pogovorite z našim usposobljenim strokovnjakom!

v čem smo najboljši

Ponujamo celotno ponudbo storitev električnih inštalacij

Mlado podjetje, Izkušeni kader več kot 20let izkušenj na področju elektroinštalaciji

elektroinštalacije

Inštalacije na vseh nizkih in visokih gradnjah.

EIB/KNX inštalacije

Izkušeni na področju pametnih inštalacij.

meritve

Izvedba vseh vrst elektro meritev na stanovanjskih in poslovnih objektih.

vzdrževanje

Vsa vzdrževalna dela na elektro področju

projektiranje

Za vas izvedemo projektiranje dela na področju elektroinštalacij

industrija

Strokovnjaki avtomatizacijskih procesov

Uporabljamo najboljše prakse in orodja priznanih blagovnih znamk s ciljem, da postanemo vodilni na področju elektroinštalacij.